2013. április 27., szombat

10 őrült pletyi Victoria Justice-ről!

1. Nem elég csinos.
Ez a hír kacsa! Ugyanis az egyik amerikai magazin olvasói olyannyira csinosnak tartják, hogy az általuk összeállított ranglistán csupán csak Selena Gomez előzi meg. Valószínűleg csak azért, mert ő már szerepelt a címlapjukon. (Hamarosan talán még Selt is meg fogja előzni!)
2. Nem akar többé sorozatban szerepelni?
Noha már szívesen kilépne mostani karakteréből, a csinos sorozatszínésznő elmondása szerint ismét szívesen játszana vígjátéksorozatban, de vágyik már egy igazán komoly drámai szerepre is. (Ki tudja, talán ő lesz a következő Oscar-díjas sztár!)
3. Van egy ikertestvére?
Ki ne örülne egy "hasonmásnak", aki helyettesíthetné! Ám Vicnek nincs ikertestvére, de az iCarly sorozatban lehetőséget kapott arra, hogy megkétszerezze önmagát: egyszerre alakíthatta Tori Vega és Shelby Marx karakterét. (Hm, nem is rossz egy kezdő színésztől!)
4. Erdélyben forgatott?
Bizony! Vic néhány évvel ezelőtt igencsak közel volt hazánkhoz, amikor is "A fiú, aki vérfarkast kiáltott" című kalandfilm története szerint a családjával egy romániai kastélyt örököl. A forgatás alatt nagyon jól érezte magát, és lenyűgözte az erdélyi táj szépsége.(Talán egyszer hazánkba is ellátogat, akár csak egy forgatás erejéig!)
5. Pocsék az énekhangja!
Éppen ellenkezőleg! A sok elfoglaltsága mellett igyekszik hódolni egy másik hobbijának, az éneklésnek is. A zene fontos szerepet játszik az életében: imád dalokat írni, nemrég pedig debütált első albuma, és koncertekkel próbál példát mutatni kortársainak. (Egy normális 19 éves lánynak tartja magát, mégsem mindennapi jelenség!)
6. Szeret jótékonykodni?
Vicky mindössze 17 éves volt, amikor az ENSZ Alapítvánnyal egy közép-amerikai országba, Guatemalába  utazhatott, ahol részt vehetett a segélyszervezet munkájában. Szinte összeszorult a szíve, amikor megtudta, hogyan élnek ott a vele egykorú tinilányok. (Azóta is szívesen kampányol a szegény sorsú népek mellett!)
7. Beszél pingvinnyelven.
Noha még nem érti őket, de kipróbálhatta, milyen egy pingvint megszólaltatni. Hogyan? A Madagaszkár pingvinjei sorozat "Borzbüszkeség" című epizódjában egy kedves kis pingvinlánynak,Stacynek kölcsönözhette a hangját. Így szinkronszínészként is debütálhatott. (Bizonyára nem volt nehéz dolga, hiszen elbűvölő hangja van!)
8. Rajong a csizmákért?
Igen, méghozzá nem is akármilyenért! Öltözködésének szinte már védjegyévé váltak a cowboycsizmák, amelyek egyedivé varázsolják megjelenését. A pletykák szerint olyannyira odavan értük, hogy gyűjti is őket. Már többféle darad is díszeleg a gardróbjában. (Csajok, most már tudjátok, hogyan hasonlíthattok rá!)
9. Egy szigetről származik.
Ugyan a filmvilág bölcsőjében, Hollywoodban született, az elbűvölő mosolyú színésznő édesapja révén ír, német és angol felmenőkkel büszkélkedhet, édesanyja révén pedig Puerto Ricó-i származású is. (Így már érthető, honnan örökölte különleges szépségét!)
10. Hasonmás lehetne?
Hihetetlen, de a hír igaz! Ugyanis már többször előfordult vele, hogy összetévesztették a bolgár származású színésznővel, Nina Dobrevvel, a Vámpírnaplók sorozat sztárjával. (Valóban úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése