2013. április 29., hétfő

Demi Lovato a negyedik albumával jelentkezik.

Már csak közel két hetet kell várni a Lovato rajongóknak és a kezükben foghatják a Disney-sztárból felcseperedő, és az amerikai X Factor zsűri székéig felnövő énekesnő negyedik nagylemezét. A Demi címet viselő korong május 14-én kerül a boltok polcaira a Hollywood Records jóvoltából.
Miután kinőtte a Disney produkció korhatárát és kereteit, 2008-ban megjelentette debütáló lemezét Don’t forget címmel. Közel félmillió példány fogyott belőle és a Billboard lista második helyéig kúszott, ami igen jó eredmény egy első lemeztől. A második, Here We Go Again már meghódította a listát is. Az Unbroken 2011-ben jelent meg, és ez a teljesítmény már az X faktor atyjának, Simon Cowell-nek is felkeltette az érdeklődését, így meghívta Demit, hogy foglalja el az épp megüresedett zsűri széket az amerikai X factor 2012-es évadában L.A. Reid és Britney Spears mellett.

emi 2012. április 4-én jelentette be, hogy elkezdett dolgozni negyedik albumán Mitch Allan  producerrel. Demi a Teen Vogue magazinnak adott nyilatkozatában ezt monda: „Azt kell mondjam, hogy elegem van a sok dupstep-ből, ami mostanság a rádióban megy - szerintem két hónapon belül megjelenik. Olyas valamit akarok, amit az emberek sokáig hallgathatnak, nem csak valami trendit. Felnőtt személynek érzem magam, azt akarom, hogy a zeném velem együtt fejlődjön.”
Az első kislemez megérkezését hosszas várakozás és többszöri időpont módosítás előzte meg, míg végül  2012. december 24-én felcsendült az Angels Among Us című dal a rádiókban és hamarosan a videó is bemutatkozott.  A dalt Lovato, Mitch Allan, Jason Evigan, Sean Douglas és Nikki Williams szerezte.
Úgy tűnik sikerült az énekesnőnek a zenéjét összeegyeztetni személyiségével, melyről május 14-én bárki meggyőződhet. Demi szerint ez lesz eddigi legjobb korongja, hiszen a legkülönbözőbb hangzásokkal kísérletezgetett a dalszerzés időszakában. Az elmúlt években őt ért hatásokat és inspirációit mind dalba öntötte „Az új albumomon jobban kinyíltam a világ felé. "Az életem terjeszkedni kezdett, és ezek a dalok az élet ünnepléséről szólnak, hogy milyen nagyszerű lehet."
Demi zenei karrierje és a filmezés mellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minden létező fórumon felszólaljon a családon belüli erőszak és a bántalmazás ellen. Ő a téma egyik fő szószólója, számos jótékonysági kezdeményezés és akció háziasszonya.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése