2013. április 30., kedd

Tavaszi trendtuning!

1.lapos cipők: ha ránk hallgatsz, cipőfronton a változatosság a menő.Most a divatguruk is állítják, hogy pihenhetnek a magassarkúk.Nyolc , hogy maxiszaknya, ceruzafarmer vagy éppen a mostanában nagyon trendi bermudashort van-e rajtad-húzz lapos talpút!

2.állatminta mindenhol:üdv a vadonban!Az állatmintás már eddig is nyerő volt, de most az városi állatkert teljesen másképp tér vissza a divatba.Korábban a kiöltözős göncökre voltak jellemzők az állatos nyomatok,ám idén a lazább cuccok is beállnak a sorba.Jöhet a már jól megszokott leopárd és zebramintaminta-de miért ne viselhetnéd magadin az egész állatot.?!
Big like!

3.mintás farmerek:alapigazság, hogy a farmer sohase fog kimenni a divatból-maximum átalakul!Persze a sztenderd kék is nagyon menő de a mintákkal tovább tuningolhatod az összhatást.Állatos, pöttyös, csíkos, virágos-bármi jöhet!


4.glamrock:igazi divatőrült lévén tuti a te szekrényedben is akad néhány bőrös, szegecses fekete-szürke cucc, amellyel alkalmadtán bekeményíthetsz.Tavasszal sem lesz ez másképp: tarolnak a rockercsajos outfitek.

5.mindenhol csíkok:Figyelem,figyelem!!!A tavasz legnagyobb trendje köpvetkezik!Mindeggy, hogy milyen ruhadarabról beszélünk a csíkos minden fazonban divat.Ha trendi szeretnél lenni mindenképp cserezz be pár ilyen rucit.

6.csajosan sportos:veled is előfordult már, hogy semmi kedved sem volt puccokba vágnod magad?Jó hírünk van:szabad az út a sportcipők a laza pulcsik és a joggingfazonú nacik elött.Jól sejted:utszára is.Egy dologra viszont nagyon figyelj:ne konbózz úgy, hogy rossz legyen az összhatás!








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése