2013. október 26., szombat

BIG TIME RUSH

A NICKELODEON TINISOROZATÁBAN A JÉGHOKISOKBÓL LETT POPSZTÁROK, KENDALL, JAMES, CARLOS ÉS LOGAN ÉLETÉBE PILLANTHATSZ BELE, S TE MAGAD IS RÉSZESE LEHETSZ FELLÉPÉSEIKNEK, AHOL SIKONGÓ RAJONGÓK EZREINEK ADNAK FERGETEGES BULIKAT.





Világsztárok a sorozatban:

Az óriási sikerű sorozat 2010-es kezdése óta olyan vendégszereplők játszottak már, mint a Pussycat Dolls énekesnője, Nicole Scherzinger vagy a vagány rapper, Snoop Dogg. De énekelt már benne az iCarly főszereplőnője, Miranda Cosgrove is.





Kendall, a vezér:

A zene és a tánc a vérében van, de sosem hitt abban, hogy egyszer igazi szupersztárként fogja ünnepelni a közönség. A hétköznapokban is megmutatkozik határozottsága és magabiztossága, amely egyenesen a világsikert jelentő deszkák felé viszi.




A sorozat mókamestere:

Carlos és a hokisisakja a Big Time Rush elengedhetetlen "kelléke". Bár a csípős humorú Carlos gyakran indít vitákat, a szíve mindig a helyén van.




James, a lányok kedvence:

Bár Jamesnek kiváló énekhangja van, legjobban a lányokhoz ért. Nagy álmai vannak, s ráadásul elég magabiztos is ahhoz, hogy valóra is váltsa őket. Néha esetlennek tűnik, mégis mindig uralja a váratlan helyzeteket. A lányok szerint legfőbb vonzereje menő sérójában rejlik!




Logan, az agy:

Ő a csapat problémamegoldója, ha a srácok bajba keverednek. Sőt ő a legszorgalmasabb, ha a házi feladat megírásáról van szó.





A sztori:

Mi történik akkor, ha a nappaliban álmodozó tizenéves tényleg megcsinálja, és lemezszerződést kötve Hollywoodba költözik? A négy főhős ajtaján tényleg bekopog a várva várt lehetőség, és hamarosan igazi tinisztárokká válnak. Jön az első lemezszerződés, a lányrajongók mindent elsöprő hada, hogy a frissen megalakult zenekar nyugodtan végig sem tud sétálni az utcán, mind olyan tényezők, amikkel a srácoknak meg kell birkózniuk. Összeegyeztetni a fellépéseket az iskolába járással, játszani a rossz fiút, mikor másra sem vágynak, mint hogy nyugodtan megnézhessék kedvenc sorozatukat este a tv-ben, egyáltalán nem olyan egyszerű, mint azt Kendallék kezdetben gondolták. Ráadásul egy zenész legnagyobb gyengesége az ihlethiány lehet, amivel a Big Time Rush is korán szembesül. A zenekar azonban kitartó...
A Big Time Rush négy egyszerű, mégsem mindennapi  zenész kalandjait kíséri figyelemmel. Ezzel megmutatják nektek, hogy az álmok igenis megvalósíthatók!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése