2013. október 9., szerda

Mutasd a táskádat, megmondom, kivagy!


NYISD KI A TÁSKÁDAT, Sokat elárul rólad, hogy a tankönyvek, a füzetek és a tolltartód mellett mit hordasz még magaddal az iskolatáskádban vagy éppen a sulin kívüli tatyódban. Kukkants bele, és tudj meg többet magadról! ;)ÉS VÁLASZOLJ A KÉRDÉSEKRE, MAJD OLVASD EL, MIT ÜZEN NEKED!

  • Könnyű volt kinyitni?
  • Mit látsz meg benne elsőként?
  • Mi az, ami mindig nálad van?
  • Kupi van benne, vagy mindent azonnal megtalálsz?
  • Van a táskádban valamilyen étel?

Ha egy szép csat díszíti, vagy bonyolult kinyitni, számtalan zseb és rekesz található benne, amelyek tele vannak mindenféle holmival, esetleg kellemes illat is árad belőle, akkor te ilyen vagy:

RENDSZERETŐ:

Ha te táskát veszel, elsődleges szempont nálad, hogy sok belső zsebe legyen, mert külön hely kell a mobilodnak, a pénztárcádnak, a noteszednek, a bérletednek. Te biztosan nem kerülsz kellemetlen helyzetbe, ha nyilvánosan kell kinyitnod a táskádat, mert mindig rend és tisztaság van benne. Úgy tűnik, szereted, ha a dolgok gördülékenyen haladnak, és előre megtervezed a napjaidat.
/Néha hagyd, hogy spontán dolgok is történjenek veled!/

Ha nehezen tudtad kinyitni, mert például elromlott a cipzárja, belenézve kissé kaotikus látvány fogad, a csörgő mobilodért pedig igencsak a táska mélyére kell nyúlnod, akkor te ilyen vagy:

KÁOSZKIRÁLYNŐ:

Csokis papírok, fecnik, bolti blokkok és egy körömlakk, amit már fél éve nem találsz. Igen, ez a te jellemrajzod! Hajlamos vagy sokáig rágódni egy döntés meghozatalán, de nemcsak azért, mert alapos vagy, hanem mert tartasz a következményektől. A szabadság számodra mindennél fontosabb, viszont ragaszkodsz a megszokott dolgaidhoz, és nehezen válsz meg tárgyaktól.
/Tarts nagyobb rendet magad körül, és a problémáid is rendeződni fognak!/

Ha könnyedén kinyitottad, mert jól zár a cipzárja, vagy egyszerű "zár" van rajta, elsőre számtalan haszontalannak tűnő holmit látsz beledobálva, sőt az sem kizárt, hogy félig megrágott csokit vagy kekszet is találsz benne, akkor te ilyen vagy:

A MINDENES:

Ha valakinek felszakad a harisnyája, vagy feltűnik az arcán egy pattanás, hozzád bátran fordulhat, mert a te táskád minden váratlan helyzetre rejt valami megoldást. Olyan ember vagy, aki szereti az állandó pörgést, jól viseled a káoszt és a zűrzavart. A barátaid nagyra becsülnek alaposságodért, de mindig rácsodálkoznak, hogyan is fér el ennyi holmi a táskádban.
/Ha már ennyi mindent cipelsz, szerezz be egy nagyobb táskát!/

FORMÁS DARABOK:

Nemcsak a táska belseje, hanem a külseje is személyiségtükör. A tiéd milyen?


Egy trendi darab: Nyomon követed a legfrissebb divatot, így mindig naprakész vagy. Ugyanolyan különleges személyiség lakozik benned, mint amilyen a táskád.



Merész és vagány táska: Aki feltűnő táskát visel, az sokszínű, vidám természetű és érdekes nő.





Elegáns: Mindig figyelsz arra, hogy a táskádban márkás holmik legyenek. Törekedsz a hibátlan megjelenésre és viselkedésre.

 


Retikül: Szereted te magad irányítani a dolgokat, és nehezen engeded el azt, ami fontos számodra.




Kopott bőr válltáska: Folyton sietsz valahova, és szinte semmire sincs időd; hajlamos vagy jobban figyelni másokra, mint magadra.





Nagy hátitáska: Lazán veszed az életet; semmit sem tervezel előre, de a döntéseidet hamar meghozod, és ha buliról van szó, neked ott a helyed.




Szalmatáska: Hol szárnyalsz a boldogságtól, máskor pedig teljesen szétszórt vagy, igazi hangulatember.




Aktatáska: Céltudatos és akaratos vagy, szereted a kihívásokat, igazi üzletember jellemed van.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése