2013. október 28., hétfő

Istenes Bence

ADATBANK:

Neve:          Istenes Bence
Születési helye:          Budapest
Születési ideje:          1987. 05. 12.
Iskolája:          Kodolányi János Főiskola



2008:

Ez év májusától a hazai zenetévé, a VIVA műsorvezetője lett.Többféle műsorban kipróbálhatta magát: vezette többek között az Interaktívot és a Megállót is.

2009:

Tavasszal a Cozombolis zenekar Végre itt a nyár című dalához készült videoklipjében vendégművészként szerepel VJ Ben, a Viva műsorvezetője. A csapat azért kérte fel a munkára Bencét, mert sok olyan koncertjükön feltűnt akkoriban, hogy úgy gondolták, itt az ideje egy kis közös munkának. A dalból 3 versszak kifejezetten neki szól. A klip nagy sikerrel forog ebben az évben a zenecsatornán.



2010:

Ez év októberében szerződést bont a VIVA tévével, s a Cool tévé  csapatához igazol. Részt vesz az RTL Klub Vacsoracsata című főzőshow-jában, ahol többek között vendégül látja Keresztes Ildikót és Nagy Sándort is.

2011:

Februártól az RTL Klubon kap saját gyártású műsort. Mádai Viviennel felváltva vezetik a ValóVilág  5 kísérőműsorát, a NekedValót. Ebben a talkshow-ban majd mindennap délután látható.



2012:

Ebben az évben kipróbálhatta magát a Havazin című műsor egyik műsorvezetőjeként. Emellett a Reflektor TV hangja is ő volt. 2012 második felében nyolc RTL közeli projektben is dolgozott: vezette a Cool tévén futó After X-et és az RTL-en képernyőre került Bandaháború és Brandmánia című műsorokat is.

2013:

Ez év elejétől pedig igazi diszkólázban ég Istenes Bence! Ő lett Südi Iringó partnere az RTL II Szombat esti láz című műsorában. A műsorvezető arra törekszik, hogy a megmérettetésen ne csak a lépéseket sajátítsa el,  hanem egy új stílust is, ami ahhoz szükséges, hogy igazi diszkókirály lehessen. Február végétől az RTL II nézői is láthatják Bencét a hétről hétre jelentkező Péntektől péntekig című műsorban, ahol az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjai nézhetők újra. Ebben az évben még az RTL Klubon futó X-faktorban Lilu mellett Istenes Bence lett a másik műsorvezető.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése