2013. július 12., péntek

15 őrült pletyi Beyoncéről

 


1. Egy üdítőital-márka reklámarca lett?
Bizony! Amit Bee arcával reklámoznak, az csak is sikeres lehet! Jól tudta ezt a Pepsi is, amikor szerződést kötött vele. Noha az énekesnő az alakja miatt mindig ügyel arra, mit eszik és iszik, szívesen elvállalta a magas koffein- és cukortartalmú ital népszerűsítését.
(Szerencsésnek mondhatja magát az, aki őriz egyet a limitált számú dobozból!)



2. Egy show-ban fedezték fel?
Az aranytorkú énekesnő pályafutása kezdetén egyszer szerepelt  egy Megasztár jellegű tehetségkutató műsorban, amikor barátnőivel megalapították a Girl's Tyme  nevű formációt. Nem sokkal később pedig ajánlatot kaptak egy híres lemezkiadó cégtől.
(Ekkor született meg a mindössze 9 éves Beyoncé híres együttese, a Destiny's  Child.)



3. Rossz tanuló volt?
Ez a hír kacsa! Beyoncé remek diák volt, ám a zenei karrierje miatt kissé elhanyagolta a tanulást. Az általános iskola befejezése után zenei magánsuliba és középiskolába járt, ahol a templomi kórus szólistája lett, de az érettségi vizsgát végül nem tette le.
(Nos, azon már nem kell gondolkodnia, milyen szakmát válasszon!)



4. Felsült egy dallal?
Az amerikai elnök eskütételi ceremóniáján őt kérték fel arra, hogy elénekelje a nemzeti himnuszt. Ám nagy bakit követett el akkor, amikor "playback" (azaz "zenére tátogás") segítségével adta elő a közismert dalt.
(Vajon miért volt erre szüksége egy ilyen remek hangnak?)



5. Övé a legdrágább celebgyűrű?
Bizony! Férjétől, a rapper Jay-Z-től kapott 18 karátos fehér gyémántokkal ékesített eljegyzési gyűrű csaknem 5 millió dollárt ért, amelyet egy híres sztárékszerész, Lorraine Schwartz tervezett.
(Tudtad, hogy az eljegyzési gyűrű az egységet és a szeretetet jelképezi?)



6. Divatdiktátor lett!
Igen! A rajongók legnagyobb örömére már nemcsak dalait hallgathatják, hanem ruháit is viselhetik. Beyoncé édesanyjával közösen létrehozott egy ruházati márkát, amely a "House of Déreon" nevet kapta.
(Úgy tűnik, nemcsak kiváló énekesnő, hanem remek üzletasszony is!)



7. Kitiltották egy országból?
Ez a hír igaz! 2009-ben el kellett halasztania egy koncertet Malajziában, mert nem engedélyezték a túlságosan merész koreográfiájú show-t. Kritizálták kihívó fellépőruháit is, mivel azoknak el kellett volna takarniuk az énekesnő testét a vállától a térdéig.
(No igen, Beyoncé tudja, hogy kell igazán ütős koncertet csinálni!)



8. Saját illata van?
Naná, hogy ezt sem hagyta ki! Ahogyan a legtöbb sztár, ő is megpróbál betörni a szépségiparba. 2010-ben piacra dobta "Heat" nevű első illatát, amelyet később a hasonló, ám gyümölcsösebb aromájú "Heat Rush" követett. Ezután megalkotta a merőben eltérő stílusú "Pulse" és "Pulse Summer" nevű parfümjeit.
(Úgy tudjuk, hogy további Bee-illatokon töri fejét az énekesnő!)



9. Kiválóan beszél franciául?
Ugyan édesanyja révén francia felmenőkkel is büszkélkedhet, sajnos a nyelvet nem beszéli. Ám Beyoncé előtt nincsenek akadályok! Külön nyelvórákat vett, hogy a 2005-ös Oscar-díj-átadó gálán franciául is elénekelhesse az egyik díjra jelölt dalát.
(Amibe ő belekezd, az csak is sikeres lehet!)



10. A XXI. század nőjének választották!
A csinos, fiatal anyuka, énekesnő és üzletasszony karrierje töretlenül halad előre, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a GQ magazin őt választotta az évszázad asszonyának. Ezzel a címmel pedig olyan sztárokat utasított maga mögé, mint Jessica Alba, Megan Fox, vagy Rihanna.
(Lassan már nem lesz olyan cím és kitüntetés, amit ne tudhatna magáénak!)



11. Szereti a gyors kajákat!
Nem! Noha egyre elfoglaltabb, ha teheti, szabadidejét a konyhában tölti, és kerüli a hizlaló gyors kajákat. Elmondása szerint nem a legjobb szakács, de szeretné saját receptjeit egy könyvbe foglalni.
(Nem ő lenne az első sztár, aki szakácskönyvet ír!)



12. Királynő lett?
No nem a valóságban! Az Epic (A zöld urai) című új animációs film egyik főszereplőjének, az erdő királynőjének, Tarának fogja kölcsönözni a hangját. A történet a jó és a rossz csatájáról, valamint a világ megmentéséről fog szólni.
(Hmmm, vajon a jó vagy a rossz oldalon fog állni?)



13. Rovart neveztek el róla?
Bár furcsán hangzik, de ez a pletyka igaz! Ausztrál kutatók egy nagyon ritka bögölyfajtát neveztek el a gyönyörű Beyoncéről. Miért? Mert a rovart az énekesnő születési évében, 1981-ben fedezték fel, és mert az állat szőre ugyanolyan, mint B sűrű és hosszú haja.
(Kissé furcsa, hogy egy bögölyhöz hasonlítják!)



14. Utál táncolni?
Ez csak rossz pletyka! Éppen ellenkezőleg: Beyoncé imád táncolni, ahogyan az a dalaihoz készült klipekben és fellépéseken is jól látszik. Sőt olyannyira odavan az efféle testmozgásért, hogy saját tánciskolát szeretne nyitni, ahol ő maga taníthatja a fiatalokat.
(Tuti olyan népszerű lesz a suli, hogy telt ház lesz minden óráján!)



15. Filmrendezőnek áll!
Ahogyan már oly sok sztárról, most Beyoncé életéről is filmet fognak forgatni. S hogy a mű a lehető leghitelesebb legyen, maga az énekesnő rendezi majd. A hírek szerint főleg koncertekkel és kulisszatitkokkal fog foglalkozni, sőt a magánéletébe is nyerhetünk némi betekintést.
(Kíváncsian várjuk a bemutatót!)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése