2013. július 11., csütörtök

Kristen vs Saoirse

Nem olyan rég mutatták be A burok című filmet, mely az Alkonyat-filmekhez hasonlóan szintén Stephenie Meyer regényei alapján készült. Az alkotók természetesen remélik, hogy az új film a vámpírtörténethez hasonló sikereket fog aratni. De vajon a főszereplők, Saoirse Ronan és Kristen Stewart "harcából" melyikük kerülne ki győztesen?

Kristen Jaymes Stewart
Becenév: KStew
Kor: 23 év
Magasság: 168 cm


Saoirse Una Ronan
Becenév: Sersh
Kor: 19 év
Magasság: 168 cm


CSALÁD

Érdekes, hogy mindkét színésznő családja a szórakoztatóiparban dolgozik: Kristen szülei filmes és televíziós háttérmunkákat végeztek, Saoirse apja pedig színész. Míg Saoirse Írországban él, és egyetlen gyermek, Kristen Kaliforniában lakik, és 3 fiútestvére van.

KARRIER

Mindkét színésznő televíziós szerepekben kapott először lehetőséget: Kristen ezután nem sokkal a Birtokviszonyban, majd a Pánikszobában bizonyította tehetségét. Saoirse a Dublini doktorok című tévésorozatot követően az Anyád lehetnék, majd 2007-ben a Vágy és vezeklés című filmekkel tört be a köztudatba, melyért Oscar-díjra is jelölték.

KÖVETKEZŐ PROJEKTEK

Saoirse következő filmjét, a How I live now című II. világháborúban  játszódó angol drámát hamarosan bemutatják a mozikban. Nemrég kezdte meg a The Grand Budapest Hotel című film forgatását, amelyben többek között Edward Norton, Jude Law, Ralph Fiennes és Owen Wilson is a partnere lesz. Ajánlatok tömkelegével bombázzák a rendezők, így Sersh nemigen fog unatkozni az elkövetkezendő években, mert kb. 3-4 filmje van előkészületben.
Kristent ezzel szemben tavalyi emlékezetes botránya óta kerülik a megkeresések: először a Hófehér és a Vadász folytatása vált kérdésessé. Ugyan a stúdió később közölte, hogy mégiscsak elkészíti a filmet, ám időpontot nem tűztek ki, és úgy tűnik, hogy két másik, korábban beharangozott vígjátéknak a forgatását is halogatják a készítők.

MAGÁNÉLET

Kristen párja évek óta Alkonyatbéli partnere, Rob Pattinson. Bár tavaly egy időre szakítottak, később mégis az eggyüttélés mellett döntöttek, bár kapcsolatuk távolról sem felhőtlen.


Saoirse ezzel szemben a filmezésnek és a tanulásnak szenteli ideje jó részét, állítólag ezért sincs ideje randizni. Filmbéli partnerével, Max Ironsszal azonban igen jól kijönnek, már tavaly is együtt érkeztek a Hajnalhasadás befejező részének premierjére...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése