2013. július 11., csütörtök

Nyolc férfitipus , nyolc csábítási módszer, minen hónapra 1. 


-alapelv: Csak az élvezetek számítanak!
-ismertető jegyek:Mama kedvence valójában még nem hagyta el a játszósarkot.Lehet 18 vagy 35 neki csak az számít ami élvezetes, nem jár következménnyel és a lehetőleg nem is túl komoly
Fiatal vigyori képével ártatlannak tűnik de gyakran úgy viselkedik mint egy vérberli primadonna.Meglehetősen kínos helyzetekbe képes magát keverni erőltetett viselkedésével és megjátszott modorosságával.Rajong a veszélyes és laza dolgokért például lehet hogy gördeszkázik vagy siklóernyőzik.Ennek ellenére ritkán tervez szabadtéri találkozót nőkkel.Az internet kifelyezést neki találták ki, elvégre itt a lányokkal arctalanul társkeresőkök,  chat szobákban, facebookonk keresztül kényelmesen tudcsverészni.
-hol találod?:Internetes randioldalakon, sportboltokban, lemezboltokban, közösségi hálókon, lemezkiállítássokon és ehez kapcsolódó helyeken.
-foglalkozása:Sajnos szinte bárhol felbukkanhat: nagyon kedveli a médiarendezvényeket, lehet színész, filmkritikus, játéktesztelő, tornacipő árús is.Vigyázat a Mama kedvence akár öltönyben vagy munkaoverálban is színre léphet.
-jelmondata:"Nézzünk meg egy filmet vagy van kedved szörfözni?Videójátékozzunk!Netán autózzunk le a balatonra?
-módszere:Olyan friss mint a tó vize a nyári szélben.KIsfiús sármjával annyira elvarázsol hogy önként a karjaiba ugrasz.És egy darabig élvezni is fogod.
-szeretőként:Akar és van is még mit tanulnia.Ezután már azomban nem töri annyira magát utánad."hé elvégre egy bulis csók után nem kell rögtön elköteleznünk magunkat nem igaz?"Nem.Persze továbra is azon fog fátadozni, hogy teccen neked és rajongj érte.
-ellenérvek:Beleszeretni egy nagyfiúba botorság.Csak anyapótlóként és nem nőként kezel majd.Folyamatos megértést vár és. hogy megmond neki mit egyen mit vegyen fel vagy hogyan viselkedjen.És természetesen azt is elvárja, hogy istenként szeresd, akkor is ha felidegasít, pedig ez valószínűen sokszor előfordul mert álaandóan csak beszél és baszél, minden hülyeséget összehord és elvárja, hogy csak helyeselj neki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése