2013. május 3., péntek

Belieberek figyelem!

Jegyezd elő a Popcorn Belieber különszámot!

Végre itt van!
Nagyon sokan kértétek, és végre itt van a lehetőség, hogy megjelenhessen az első magyar nyelvű Justin Bieber magazin. Most már csak rajtad és a többi beliberen múlik, hogy a kezedbe foghasd.

Min múlik, hogy megjelenjen?
A megjelenéshez 3000 előjegyzésnek kell összejönni 2013. május 30.-ig. Töltsd ki a lentebb található regisztrációs lapot, ezzel előjegyezve azt. Ezért az előjegyzésért még fizetned nem kell. Ha a megadott határidőre összegyűlik a minimum szükséges előjegyzés, akkor fogunk küldeni egy értesítés, hogy hová és meddig kell befizetned a lap árát.
Oszd meg az infót a barátaiddal, osztálytársaiddal, hogy biztosan összejöjjön.

Az újságárusoknál lehet majd kapni?
Ha összejött a 3000 előjegyzés, és ők be is fizetik a lap árát, akkor természetesen az újságosoknál is lehet majd kapni, azonban az előjegyzéssel vásárolók példánya több ajándékot fog tartalmazni, mint az árusoknál megjelenő.

Mi lesz a lapban, milyen ajándokok lesznek hozzá?
A lap 24 oldalas lesz, amiben kizárólag a Justinról lesz szó. Lesz teszt, lesz ki tud többet Justinról kvíz, amivel különleges nyereményeket nyerhetnek a helyesen válaszolók.  Az előjegyzéssel és előfizetéssel megvásárolt példányokban 4 sima és 3 óriásposzter. Ezek mellett autogramkártya és 8 db 3D hatású matrica, plusz egy meglepetés ajándék, amit most még nem árulhatunk el :)

Az utcai példányokban a 4 sima poszter mellett, csak 2 óriásposzter és az autogramkártya lesz megtalálható, azaz 1 óriásposzter, a 3D hatású matricák és a meglepetés ajándék ezekből a példányokból hiányozni fog.

Mennyibe fog kerülni?
A lap ára 990 Ft lesz, mind az előjegyzéssel, mind az újságárusoknál, de az előjegyzéses példányoknál ez az ár tartalmazza azt is, hogy az utcai megjelenés előtt legalább 1 nappal már a címedre kiszállításra kerül.

Miért jobb előjegyezni, mint megvárni a megjelenést?
Mert lehet a te előjegyzéseden is fog múlni, hogy meg lesz a 3000 előfizető, ami ha nem lesz meg, akkor a magazin sem fog megjelenni az újságosoknál.
Mert 1 óriásposzterrel, 8 db 3D hatású matricával, és egy meglepetés ajándékkal többet kapsz ugyanazért az árért, mintha az újságárusnál vennéd meg.
Mert az előjegyzéssel vásárlók között ajándékokat is kisorsolunk, pl CD-t, DVD-t, bögrét és pólót.

Jegyezd elő most, fizetni ráérsz később.
Fontos! Ha kiskorú vagy, mindenképpen beszéld meg a szüleiddel, hogy majd szeretnéd ezt az újságot kifizetni.




u.i.:popcorn

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése