2013. május 25., szombat

Találd meg a tökéletes fürdőruhát!


  • A keskeny vállhoz - ellentétesen a széles vállal - egymástól távol eső pántok vagy a csíkszerű felső mellett dönts, aminek nincsen pántja. Jó lehet, ha a színekkel játszol, és felülre sötétebb, alulra világosabb, kétrészes fazont veszel fel.
  • Ha széles a vállad, kerüld a távoli vállpántos megoldásokat, a díszítéseket ezen a részen, és azokat a fazonokat, amelyeknek egyáltalán nincs vállpántjuk. A legjobb hatást a nyakba kötős felsőrészekkel érheted el, mert optikailag elvesz a váll szélességéből.
  • Ha a mellkasod és a derekad közötti távolság rövid, kerüld a bikinit. Mindenképp szélesíti a dereket és a mellkast. A lehető legjobb, ha egyrészes fürdőruhát választasz, vagy a ma oly divatos trikini fazont, ami középen összeköti a mellrészt az alsóval úgy, hogy közben oldalt nyitott marad. A függőleges csíkozás növeli a távolságot a derék és a mellkas között.
  • Ha alacsony vagy, felejtsd el a vízszintes csíkozású fürdőrucikat, és dönts a függőleges mintázatú mellett. A combtőnél magasan felvágott alsó rész a legjobb, mert hosszabbnak tűnik a láb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése