2013. május 1., szerda

Film ajánló!


Csajok szabadon:Négy szexi főiskolás lány (Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Rachel Korine, Ashley Benson) kitalálja, a tavaszi szünidőt Floridában tölti, és a kiruccanás finanszírozásának legtökéletesebb módja, ha kirabolnak egy gyorséttermet. Az akciót véghez is viszik, ám ez csak a kezdet. Egy vadabb buli után a törvény végül utoléri őket, börtönbe kerülnek.
A másnapos csajok bikiniben kerülnek a bíró elé, ám váratlanul lerakja értük az óvadékot Alien (James Franco), a hírhedt helyi gengszter, aki szárnyai alá veszi a négy lányt, és bevezeti őket a történelem legvadabb tavaszi szüneti bulijába. A kívül durva, ám belül érzékeny Alien elnyeri a csajszik szívét, és egy új világot tár fel előttük, ám ahogy az lenni szokott, semmi sincs ingyen.

Dögös és a dög:Nate hatéves kora óta reménytelenül szerelmes Cristabelbe. A szerelmi vallomását azonban keresztülhúzta, hogy a családjával másik városba költöztek. Az évek múlásával Nate gondolatai még mindig Cristabel körül forognak. Elhatározza, hogy visszaköltözik Los Angelesbe és megkeresi. Meg is találja, a lány ugyanolyan gyönyörű és ráadásul egyedülálló. Azaz, nem egészen. Szinte össze van nőve a szerencsétlen és csúnyácska barátnőjével. Még randizni is együtt járnak. Nate csak akkor férkőzhet Cristabel közelébe, ha talál egy pasit June-nak


Töléletes hang:Beca az a fajta lány, aki inkább hallgatja azt, ami a fejhallgatójából jön, mint azt, ami belőled. Amikor megérkezik a főiskolára, világos lesz számára, hogy egyik klikkbe sem passzol bele, ám mégis beleerőltetik egybe, amit magától sosem választott volna: a vagány csajok, a cuki csajok és a fura csajok közé, akiknek egyetlen közös témája az, hogy mennyire szólnak jól, amikor együtt énekelnek ebben a fergeteges új vígjátékban. Beca kiragadja az acapella énekcsoportot az unalomig ismert standardok és tökéletes harmóniák világából, és új mixekbe rángatja bele őket, miközben élet-halál harcot folytatnak az érvényesülésért a főiskolás énekcsoportok könyörtelen világában. Ez vagy a legdögösebb dolog lesz, amit valaha csináltak, vagy a legőrültebb, de leginkább mindkettő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése