2013. május 6., hétfő

Napszemüveg divat - Hogyan találd meg a leginkább hozzád illőt?

Az erős fény ellen a szem állandó hunyorgással védekezik. Ha a fénysugarak akadálytalanul és kellő szűrés nélkül érik el az érzékeny szervet, leggyakrabban szemkárosodást okoznak.



Találd meg az arcformádhoz megfelelő napszemcsit ;)

Ovális: A legtöbb keret jól áll! Vedd figyelembe a vonásaid finomságát, arcod ívességét. Jó választás lehet az arcodnál kicsit ívesebb keret.
Kerek: Kerüld a kerek szemüvegeket!  Válassz kissé szögletest vagy enyhén oválisat. A magas szárral és a sötét orrnyereggel nyújthatod az arcodat.
Szív alakú: Az alul vastag, széles vagy az alacsony szárú keretek között keresgélj, mert ezek hangsúlyozzák a keskeny álladat.
Körte alakú: A széles vagy a felül vastag keretek szélesítik a homlokodat, ezért szóba jöhetnek az alul keret nélküli modellek is.
Téglalap: Azok a keretek állnak jól, amelyek szélesítik és rövidítik az arcodat. A négyzet alakú napszemüvegek a legelőnyösebbek számodra.
Négyzet: Ha ilyen az arcformád azt nyújtani kell! A keskeny, ovális vagy téglalap alakú keretek állnak jól. A színes, mintás fajták is hosszítják az arcodat.
Gyémánt alakú: A legelőnyösebb a homlokot és/vagy állat szélesítő szemüvegkeretek. Ha van frufrud, akkor elég, ha csak alul vastag, hangsúlyos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése