2013. május 16., csütörtök

Mit gondol a másik?

Köztudott tény, hogy a fiúk és a lányok eltérően vélekednek egymás cselekedeteiről. Te is sokszor feltetted már magadnak a kérdést, hogy vajon mit fog szólni hozzá, amikor a másik nem irányába tenni szándékoztál valamit? Ha igen, akkor ez a bejegyzés épp neked szól. ;)

Szívesség kérése:

Túl sok a lány szerint: Minden lány számára tehet, ha rossz külalakú írásodra vagy gyenge fogalmazó készségedre hivatkozva folyton őt kéred meg írásos tevékenységre, főleg a barátnőd számára!
Mi az ideális: Jó, ha olykor erőt veszel magadon, s egyedül oldod meg a problémáidat.
Túl sok a fiú szerint: Bár a fiúk szeretik fitogtatni az erejüket, azt viszont nem, ha folyton hordárnak nézik őket.

A telefon használatáról:

Túl sok a lány szerint: Ha egy fiútelefonálás közben nem csak a lányra figyel, hanem például közben számítógépezik.
Mi az ideális: Csak akkor mobilozz a másikkal, ha közölni is akarsz vele valamit, akkor viszont csak rá koncentrálj.
Túl sok a fiú szerint: A fiúk nem bírják, ha SMS érkezése vagy hívás miatt gyakran sípolgat a mobiljuk.

Milyen ne legyen a meglepi?:

Túl sok a lány szerint: Ha kettőtöknek szervezett programra a fiút a haverjai is elkísérik.
Mi az ideális: Amíg nem ismeritek eléggé egymást, inkább ne próbálj a másiknak meglepetést szerezni.
Túl sok a fiú szerint: A fiúk utálják, ha egy lány váratlanul betoppan hozzájuk.

Ha kommunikáltok:

Túl sok a lány szerint: A lányok számára a csúnya szavak használata visszataszító, vagy ha olyan stílusban szólsz hozzá, mint a haverodhoz.
Mi az ideális: Mindkét nemnek megvannak a saját témái és elvárásai a másikkal szemben. Ezt tartsd tiszteletben! Továbbá előre fogalmazd meg magadban, mit szeretnél neki mondani.
Túl sok a fiú szerint: A fiúknak fárasztó hosszasan hallgatni a lányok csacsogását a divatról és egyebekről. Ha belevágsz a mondandójukba, az egyenesen bűn.

Zavaró lehet:

Túl sok a lány szerint: Ha egy fiú hosszasan bámul egy lányt, amikor az a barátnőivel cseveg. A legudvariatlanabb, ha nem az arcán, hanem egyes testrészein legelteti egy fiú a szemét.
Mi az ideális: Senki sem szereti azt érezni, hogy figyelik, esetleg követik. Ne kémkedj a másik után. Ha valamit meg akarsz tudni, kérdezd meg tőle.
Túl sok a fiú szerint: Rendkívül illetlen, ha egy lány akkor megy oda egy fiúhoz, ha az a haverokkal beszélget.Közelről kihallgatni őket még inkább az.

Ha a külsőről van szó:

Túl sok a lány szerint: Mivel biológiai tény, hogy a lányoknak a fiúkénál jobb a szaglásuk, a fiúból áradó túlzott illatfelhő visszataszító.
Mi az ideális: Iskolában csupán izzadásgátló dezodort használj, a parfümöt és a (szolid, lányos) sminket tartogasd a házibulikra.
Túl sok a fiú szerint: A fiúk nem szeretik a lányokon a sminket, mert úgy gondolják, az sokszor elfedi a lányok valódi báját, kisugárzását.

Közösségi oldalak:

Túl sok a lány szerint:  Titokban a lányról készített fotót feltenni a fotóid közé, mint barátnőd.
Mi az ideális: Ha lány vagy várd meg, hogy a fiú vegye fel veled a kapcsolatot a közösségi oldalon. Ha bármilyen adatot, fotót szeretnél feltenni a másikról, előtte egyeztess vele.
Túl sok a fiú szerint: Megismerkedés utáni napon bejelölni őt az ismerősödnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése